Управління інноваційними проектами: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретико-методологічні основи управління інноваційними проектами. 2. Практичні аспекти реалізації інноваційних проектів.
Робоча програма навчальної дисципліни «Управління інноваційними проектами» для студентів галузі знань 1801 – Специфічні категорії спеціальності 8.18010012 “Управління інноваційною діяльністю”.
Keywords: управління; інновації; проекти