Аналіз перспектив та переваг виробництва і застосування для Волинській області біопалива, що виробляється з енергетичної верби - Мольчак, Ярослав Олександрович; Фесюк, Василь Олександрович; Мисковець, Ірина Ярославівна; Molchak, Yaroslav O.; Fesiuk, Vasyl O.; Myskovets Iryna Ya. (Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, 2011)
В статті проаналізовано структуру паливно-енергетичного балансу Волинської області, можливості застосування відновлюваних джерел енергії і перспективи використовування для цього енергетичної верби.

In the article there is the question the structure of fuel and energy balance of the Volyn area, possibilities of the use of renewable energy sources and prospects of the use for this purpose of power willow.
Analysis of prospects and advantages of production and application for the Volyn area of biofuel producible from a energetic willow
Keywords: паливно-енергетичний баланс; відновлювані джерела енергії; fuel and energy balance; renewable energy sources