Андрій Мельник та мельниківці в національно-визвольному русі періоду Другої світової війни - Ленартович, Олег (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У статті висвітлено процес розколу ОУН, наведено коротку біографію А. Мельника, розглянуто основні напрями діяльності ОУН(м) у роки Другої світової війни.
Keywords: ОУН; Провід українських націоналістів; Крайовий провід; УПА.