Промисловий і транспортний комплекси м. Луцька та їх роль у трансформації урбанізованої території - Фесюк, Василь Олександрович; Мороз, Ірина Анатоліївна; Fesiuk, Vasyl O.; Moroz, Iryna A. (Луцький національний технічний університет, 2014)
Спеціалізацію Луцька в загальноукраїнському та міжнародному поділі праці визначають машинобудування та металообробка, легка і харчова, хімічна промисловість та індустрія будівельних матеріалів.
Keywords: промисловий комплекс міста; транспортний комплекс міста