Навчально-методичні матеріали до підручника Speakout 2nd edition Intermediate - Василенко, Ольга Вікторівна; Малімон, Леся Костянтинівна; Одарчук, Наталя Андріївна; Семенюк, Антоніна Афанасіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичні матеріали з англійської мови розроблені для студентів факультету іноземної філології, які навчаються за підручником Speakout 2nd edition Intermediate видавництва Pearson, для оволодіння мовою рівня B2. Лексичний матеріал охоплює 10 тем навчального курсу. Лексичний мінімум побудований в хронологічному порядку, містить основні словосполучення, ідіоми, фразові дієслова, важливі для розуміння завдань підручника. Методична розробка рекомендована як допоміжний засіб вивчення основної дисципліни «Англійська мова», а також може бути використаний для студентів немовних спеціальностей.
Keywords: ідентичність; identity; наставник; mentor; співбесіда; job interview; колекціонери (картин); art collectors; намір; intention; 811.111’373.4(07)