Інклюзивний розвиток інноваційного підприємництва в контексті викликів воєнного часу. - Войчук, Максим; Козлюк, Владислав (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Розвиток інноваційного підприємництва є одним з ключових трендів останніх десятиліть серед капіталістичних країн. Так, серед лідерів визначають Ізраїль, США, Естонію та ряд інших. Власне питання розвитку інноваційного підприємництва є фактичних відображенням ЦСР 9. Промисловість, інновації та інфраструктура, а проте повинно розглядатись у більш ширшому контексті.
Inclusive development of innovative entrepreneurship in the context of wartime challenges.
Keywords: Інклюзивний розвиток; інноваційне підприємництво; війна в Україні; 331.5.024.54:330.34