Стратегічний управлінський облік в системі стратегічного управління на підприємстві - Міцкевич, Яна Леонідівна; Шматковська, Тетяна Олександрівна; Mitskevych, Ya. L.; Shmatkovska, Tetiana О. (Sheffield: «Science and education LTD», 2016)
В роботі окреслено проблематику розвитку стратегічного управлінського обліку в системі стратегічного управління на підприємстві.
Keywords: стратегічний управлінський облік; стратегічне управління; аналіз прибутковості конкурентів; аналіз прибутковості замовника; управлінський процес