Амбівалентні словесні поетичні образи як складники образного простору англомовної поетичної драми - Передерій, Г. М.; Perederiy, G. M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Статтю сфокусовано на специфіці образного простору англомовної поетичної драми, яка проявляється у виявленні її складників – амбівалентних словесних поетичних образах. The article focuses on the specifics of imagery space of English poetic drama, which clarifies via revealing its components – ambivalent verbal poetic images.
Ambivalent Verbal Poetic Images as the Components of Imagery Space of English Poetic Drama
Keywords: образний простір; амбівалентний словесний поетичний образ; англомовна поетична драма; imagery space; ambivalent verbal poetic image; English poetic drama