Проблеми впровадження інноваційної стратегії на українських підприємствах - Дзядук, Ю. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено проблеми впровадження інноваційної стратегії на українських підприємствах
Problems of implementation of innovative strategy at Ukrainian enterprises
Keywords: інноваційна стратегія; нововведення