О построении решений нелинейного дифференциального уравнения четвертого порядка, связанного с линейными уравнениями четвертого порядка с помощью производной Шварца - Чичурін, Олександр В’ячеславович; Chychurin, Oleksandr V.; Stepaniuk, H. P.; Степанюк, Г. П. (Чувашский государственный педагогический университет им. И. Я. Яковлева, 2013)
В статті описана побудова розв’язків нелінійного диференціального рівняння четвертого порядку, пов’язанного з лінійними рівняннями четвертого порядку з допомогою похідної Шварца. The construction of solutions of nonlinear differential equations of the fourth order, the linking of linear equations using the fourth-order derivative Schwarz are described in this paper.
Про побудову розв’язків нелінійного диференціального рівняння четвертого порядку, пов’язанного з лінійними рівняннями четвертого порядку з допомогою похідної Шварца
On the construction of solutions of nonlinear differential equations of the fourth order, the linking of linear equations using the fourth-order derivative Schwarz
Чичурін Олександр В’ячеславович - доктор фізико-математичних наук, професор кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: нелінійні диференціальні рівняння; nonlinear differential equations; похідна Шварца; derivative Schwarz; лінійні рівняння; linear equations