Взаємодія сім’ї та дошкільного навчального закладу: теоретичний аспект - Семенова, Наталія Іванівна; Сільчук, Анна; Semenova, Nataliia I.; Silchuk, Anna (Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, 2015)
В статті розкрито теоретичні питання організації взаємодії сім’ї та дошкільного навчального закладу. Зокрема, проаналізовано нормативно – правові документи, ряд наукових підходів щодо зазначеної проблеми. Також визначено ефективні форми взаємодії сім’ї та сучасного дошкільного навчального закладу. The  article  deals  with  theoretical  aspects  of  the  organization  of  interaction  between  family  and kindergarten.  In particular, we analyzed the regulatory – legal documents, a number of  scientific approaches to this  problem.  Identify  effective  forms  of  interaction  between  the  family  and  contemporary  kindergarten/
Interaction of family and preschool educational institutions: the theoretical aspects
Keywords: дошкільний навчальний заклад; сім’я; взаємодія; форми взаємодії; pre-school; family; interaction; forms of interaction