Управління проектами в зовнішньоекономічній діяльності : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретико-методологічні основи управління інвестиційними проектами у сфері ЗЕД. 2. Практичні аспекти реалізації інвестиційних проектів у сфері ЗЕД.
Робоча програма навчальної дисципліни «Управління проектами в зовнішньоекономічній діяльності» для студентів галузі знань 0306 «Менеджмент та адміністрування» спеціальності 8.03060104 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
Keywords: управління; проекти; зовнішньоекономічна діяльність