Психолого-педагогічна підтримка дітей п’ятого року життя із лексико-граматичними труднощами - Брушневська, Ірина Миколаївна; Рібцун, Юлія Валентинівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Інститут спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, 2023)
У навчально-методичному посібнику репрезентовано методику діагностики та формування комунікативного компонента мовленнєвої діяльності дітей дошкільного віку, спрямовану на виявлення дефіцитарних та збережених ланок і рівнів психічної діяльності, визначення актуального рівня мовленнєвого розвитку, психолого-педагогічну підтримку дітей п’ятого року життя із лексико-граматичними труднощами. Для вчителів-логопедів, дефектологів, практичних психологів, вихователів закладів до¬шкільної освіти, працівників інклюзивно-ресурсних, навчально-реабілітаційних центрів.
Надано гриф «Рекомендовано» та рекомендовано до друку рішенням вченої ради Волинського національного університету імені Лесі Українки (протокол № 13 від 30.11.2023 р.).
Keywords: Навчально-методичний посібник; діти із порушеннями мовлення; психолого-педагогічна підтримка; діти п’ятого року життя; лексико-граматичні труднощі; 376-056.264-053.4”465*05”:[376.016:811.161.2'342]