Туристично-рекреаційний потенціал гідрологічних об’єктів ПЗФ Локачинського району Волинської області - Чижевська, Лариса Тарасівна; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Мельник, Надія Вікторівна; Качаровський, Роман Євгенович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Оцінено наявні гідрологічні об’єкти природно-заповідного фонду (ПЗФ) Локачинського району Волинської області. Подано їх детальну характеристику, проаналізовано потенційні природоохоронні та рекреаційні можливості. Зазначено механізми покращення функціонування гідрологічних об’єктів для подальшого використання у туристичній галузі краю.
Keywords: туризм; рекреація; природно-заповідний фонд; гідрологічні об’єкти природно-заповідного фонду; гідрологічий заказник; гідрологічна пам’ятка природи; Локачинський район; Волинська область; 502.1(477.82):556.51(4-11=282.247.3)