Наукові праці викладачів, співробітників і студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки : бібліографічний покажчик за 2007 р. - Бондар, Лариса Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2008)
Бібліографічне видання містить опис окремих видань наукових праць, навчально-методичних посібників, статей зі збірників, журналів, електронних ресурсів, авторефератів дисертацій, а також матеріалів і тез доповідей наукових конференцій, які вийшли другом протягом року. Для наукової громадськості, студентів. Бібліографічне видання містить опис окремих видань наукових праць, навчально-методичних посібників, статей зі збірників, журналів, електронних ресурсів, авторефератів дисертацій, а також матеріалів і тез доповідей наукових конференцій, які вийшли другом протягом року. Для наукової громадськості, студентів
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет імені Лесі; наукові праці; 72(4УКР-4ВОЛ)я1