Причини ймовірності банкрутства підприємств та методики його прогнозування - Стаднюк, Тетяна Володимирівна; Stadnyuk, T. V.; Мороз, Ольга Іванівна; Moroz, O. I. (Наукове об'єднання "Economics", 2013)
У статті розглянуто різноманітні причини банкрутства підприємств, які вимагають їх якісного та кількісного аналізу. Визначено недоліки існуючих моделей прогнозування банкрутства. Досліджено оптимальні альтернативи таких методик з метою їх використання в українській практиці. The article deals various causes of the bankruptcy of enterprises that require their qualitative and quantitative analysis. Shortcomings of existing bankruptcy prediction models are defined. The optimal alternatives such techniques are investigated to be used in Ukrainian practice.
Causes likelihood of bankruptcy and its forecasting methods
Keywords: банкрутство; bankruptcy; моделі прогнозування банкрутства; bankruptcy prediction model