Радянсько-німецький договір 1939 р. про виселення німців Західної України - Костюк, Михайло; Kostyuk, M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Ідеться про угоду між СРСР та Німеччиною 1939 р. про виселення німців Західної України, яка досить чітко обумовлювала практично всі сторони акції виселення німецьких колоністів Західної Волині та Галичини і стала юридичною основою її практичного здійснення. Speech Goes about an agreement between the USSR and Germany in 1939 about eviction of Germans of Western Ukraine which sufficiently clear stipulated practically all sides of action of eviction of the German colonists of Western Volhynia and Galychina and became legal basis it practical realization.
Soviet-German Agreement in 1939 About Eviction of Germans of Western Ukraine
Keywords: пакт Молотова−Ріббентропа; Угода; евакуація; кордон; pact of Molotov−Ribbentrop; Agreement; evacuation; border