Основи патологічної фізіології - Моренко, Алевтина Григорівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Лабораторний практикум складений згідно діючої робочої програми з патологічної фізіології і розрахований для студентів спеціальності 091 Біологія, освітніх програм «Біологія» і «Лабораторна діагностика». Включає лабораторні роботи, присвячені дослідженню методів патологічної фізіології при вивченні нормативних і патологічних проявів функціонування організму людини.
Keywords: основи патологічної фізіології; практикум