Підлітковий вік як найсприятливіший період соціалізації особистості засобами фізичної культури - Човган, Р.; Соя, М.; Презлята, Г.; Chovhan, R.; Soia, N.; Prezliata, A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті висвітлено погляди вчених на проблеми соціалізації особистості в підлітковому віці. Розглянуто характерні особливості реакції дітей та анатомо-фізіологічні особливості щодо використання засобів фізичної культури. The article covered the information about scientists’ views on the problems of personality’s socialization during the teenagers age. The characteristic features of children’s reaction, anatomical and physiological features are considered in relation to the use of facilities of physical culture
Teenager’s Age as Favourable Period of Personality’s Socialization by Means of Physical Culture.
Keywords: соціалізація особистості; фізична культура; підлітковий вік; socialization of personality; physical culture; teenager’s age