Комерційна діяльність: програма вибіркової навчальної дисципліни - Сак, Тетяна Василівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни «Комерційна діяльність» для студентів галузі знань 07 «Управління і адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньо-професійної програми "Економіка підприємства" 1 курсу навчання на базі молодшого спеціаліста
Keywords: Комерційна діяльність