Консультативна практика: методичні рекомендації - Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Консультативна практика є важливою частиною професійної підготовки бакалаврів, оскільки дає змогу студентам засвоїти практичні аспекти основних видів діяльності психолога (психологічна просвіта, психопрофілактика, психологічне консультування, психодіагностика, психокорекція). У процесі практики відбувається становлення психологів-фахівців, які здатні самостійно вирішувати різноманітні професійні завдання, студентам надається можливість проявити творчу винахідливість та ініціативність. Метою консультативної практики є: прикладне застосування теоретико-методологічних принципів вирішення конкретних індивідуальних проблем особистості при проведенні індивідуальної та групової роботи.
Keywords: консультування індивідуальне; консультування групове