Креативне письмо : силабус навчальної дисципліни - Козак, Світлана Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчальна дисципліна «Креативне письмо» належить до вибіркових дисциплін вільного вибору студента, вибір з каталогу підготовки фахівців зі спеціальності 035 Філологія за освітньою програмою Мова і література (англійська). Переклад. Курс вивчається на 2-му курсі, у 4-му семестрі і завершується заліком. Основними організаційними формами навчання є лекційні та практичні заняття. Лекції формують систему основних фонових знань, що стосуються основних підходів до креативного письма, з охопленням ключових стратегій і технік. Практичні заняття закріплюють набуті на лекціях і під час самостійної підготовки знання з курсу, формують у студентів систему поглядів про особливості використання різноманітних технік креативного письма англійською мовою на практиці, виконання різноманітних вправ, спрямованих на розвиток навичок та умінь креативного письма. Курс викладається англійською мовою.
Keywords: силабус; креативне письмо