Історія української культури - Рудянин, Іван Петрович; Rudianyn, Ivan P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Метою курсу є ознайомлення студентів з історією та сучасним станом української культури, як інтегральної культурологічної дисципліни, досягти якої можливо з огляду на те, що складові частини курсу органічно поєднують у собі як історичні витоки української культури, так і її окремі і специфічні галузі та напрямки, зокрема, мистецтво, науку, освіту, релігію тощо. Робоча програма навчальної дисципліни «Історія української культури» для студентів напрямів 6.040104 – географія, 6.040106 – екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування.
Keywords: українська культура; робоча програма