Екскурсійні маршрути Волині - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Бібліографічні матеріали розкривають понятійно-термінологічний апарат туристського маршруту, його місце та значення, особливості організації туристських подорожей та подано інформацію про Волинський туристичний район. Здійснено підбір бібліографічної інформації до нормативної навчальної дисципліни «Екскурсійні маршрути Волині» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет історії, політології та національної безпеки, Кафедра нової та новітньої історії України)
Keywords: бібліографічні видання; туристичний маршрут; планування туристських маршрутів; Основи туроперейтингу; 796.5(01)