Організація праці менеджера: програма вибіркової навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Управлінська праця: характеристика й особливості. 2. Особливості організації праці менеджера.
Програма вибіркової навчальної дисципліни (ОР бакалавр, спеціальність «Менеджмент», освітня програма «Менеджмент», 4 курс, 8 семестр – д.ф.н., з.ф.н.).
Keywords: менеджер; організація праці; manager; organization of work