Пишався тим, що волинянин (світлій пам’яті професора Юрія Сороки та до 70-річчя від дня народження вченого) - Гаврилюк, Світлана Віталіївна (My University, 2024)
У статті висвітлюється життєвий шлях доктора історичних наук, професора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ю. М. Сороки, коротко характеризуються його наукові і науково-публіцистичні праці. Особлива увага звернена на «волинські стежки» науковця, зокрема, співпрацю з Волинським національним університетом імені Лесі Українки.
Keywords: Юрій Михайлович Сорока; 94(477)«1954/2023»(092)