Патопсихологія - Магдисюк, Людмила Іванівна; Мельник, Антоній Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У методичних рекомендаціях містять основні положення теоретичних засад патопсихології, що можуть бути широко використані для професійної підготовки майбутніх фахівців психології. У методичних рекомендаціях уміщені загальні вимоги до підготовки студентів із дисципліни, плани лекційних занять що містять структурований теоретичний матеріал, який відображає високий науковий рівень новітньої проблематики та практичну значущість психології. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології спеціальностей «Психологія» та «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни. УДК
Keywords: 159.9-053.6/.81:316.36