Вікова психологія - Гошовський, Ярослав Олександрович; Hoshovskyi, Yaroslav O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Методичні рекомендації до самостійної роботи містять тематику самостійного вивчення, методичні рекомендації, словникову роботу, питання та завдання для самоконтролю Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності «Психологія» денної та заочної форм навчання, можуть бути корисними для психологів, яких цікавлять проблеми розвитку особистості на всіх онтогенетичних щаблях
Keywords: вік; провідна діяльність; основні психічні утворення; розвиток