Вища геодезія - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, Географічний факультет, 2014)
Бібліографічний покажчик складений на замовлення кафедри геодезії, землевпорядкування і кадастру (СНУ ім. Лесі Українки, Географічний факультет ) на допомогу навчальному процесу та в науковій роботі. Видання включає книги, статті в продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях (наявні у фондах бібліотеки). Література, подана в покажчику, згрупована у 4 розділи: Основи вищої геодезії Геометрія земного еліпсоїда Розв‘язування геодезичних задач Плоскі прямокутні координати Гауса-Крюгера Розміщення бібліографічних матеріалів у розділах подано за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Підбір бібліографічної інформації завершено у квітні 2014 р.
Keywords: бібліографічні видання; геодезія; Геометрія земного еліпсоїда; геодезичні задачі; 20я1