Державні фінанси країн Європейського Союзу - Карлін, Микола Іванович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У посібнику розкрито теоретичні основи формування і використання державних фінансів у країнах Європейського Союзу. Значну увагу приділено особливостям функціонування державних фінансів у «старих» країнах-членах ЄС, а також у нових країнах-членах Європейського Союзу, які вступили до нього з 2004 р. Посібник стане в нагоді студентам-економістам, а також міжнародникам, правникам, історикам, політологам, соціологам, всім тим, хто цікавиться вивченням досвіду країн ЄС з реформування їхніх фінансових систем.
Keywords: фінанси; державні фінанси; 336.13(4-6ЄС)(075.8)