Етика і деонтологія у фармації: методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи - Сметаніна, Катерина Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичні рекомендації з етики і деонтології у фармації включають зміст курсу, тематичні плани практичних занять і самостійної роботи, основні вимоги і теоретичні питання для підготовки до занять, тематику рефератів, список рекомендованої літератури (основної, допоміжної та інформаційних ресурсів). Рекомендовані студентам І курсу для самостійної підготовки та опанування курсу навчальної програми дисципліни «Етика і деонтологія у фармації» Навчальна дисципліна «Етика і деонтологія у фармації» є необхідною складовою частиною підготовки магістра фармації. Вона вивчає етичні норми і основи деонтологічної поведінки, які використовуються фармацевтичними фахівцями у професійному спілкуванні з пацієнтами (відвідувачами аптек), лікарями, медсестрами, колегами, представниками інших фармацевтичних організацій та допомагають вижити аптечній структурі в конкурентному середовищі.
Keywords: етика і деонтологія; фармація; 615.1:174(072)