Методика викладання психології - Бабій, Микола Федорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Метою вивчення ОК «Методика викладання психології» є формування знань та практичних навичок у здобувачів з таких питань: - засадничі принципи підготовки та проведення навчальних занять з психології у загальноосвітній школі та середньо спеціалізованих (коледжах) закладах різного профілю.; - організації та планування науково-дослідної роботи здобувачів; - організації виховної роботи серед здобувачів середньої та спеціальної освіти. Основними завданнями вивчення ОК «Методика викладання психології » є: - засвоєння методичних прийомів організації та проведення навчальних занять теоретичного та практичного змісту у навчальних закладах різного рівня акредитації; - планування та проведення науково-дослідної роботи студентів; - реалізовувати на практиці нові, інноваційні методи формування професійних знань у слухачів; - об’єктивно оцінювати результати навчальної діяльності здобувачів. - механізми пошуку наукової проблеми та шляхів її вирішення.
Keywords: методика; викладання; психологія