Моніторинг та охорона земель - Радзій, Володимир Феофілович (Волинський національний університету імені Лесі Українки, 2022)
Конспект лекцій з дисципліни «Моніторинг та охорона земель» призначені для слухачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 193 – Геодезія та землеустрій освітньо-професійної програми Геодезія та землеустрій. У даній методичній розробці представлено стислий конспект лекцій за основними темами дисципліни, що розкривають сутність системи моніторингу та охорони земель в Україні, рівні та види моніторингу тощо.
Keywords: моніторинг; охорона земель; земельні ресурси; 332.2 (075.8)