Українська мова. Синтаксис простого та складного речення - Каптур, Галина Антонівна (My University, 2023)
У пропонованому навчально-методичному виданні вміщено тестові завдання для закріплення найважливіших теоретичних положень синтаксису сучасної української літературної мови. Наведені завдання мають різноманітний характер. Практикум може бути використаний як для систематичної перевірки засвоєння кожної окремої теми, так і для підсумкового контролю знань синтаксису сучасної української мови. Поряд із традиційними завданнями та питаннями запропоновано і такі, які відображають новітні тенденції у вивченні синтаксичних одиниць та явищ. Практикум сприятиме організації самостійної роботи студентів, допоможе їм виробити й удосконалити навички та вміння, необхідні для роботи у Новій українській школі .
Практикум призначений для здобувачів освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 013 Початкова освіта.
Keywords: 811.161.2 (076)