Оцінка суглобово-м’язової дисфункції при порушенні діяльності опорно-рухового апарату - Сітовський, Андрій Миколайович (My University, 2022)
Методичні рекомендації розраховані для підготовки до лабораторних занять з дисципліни «Обстеження, методи оцінки та контролю при порушенні діяльності опорно-рухового апарату» та розраховані для підготовки студентів спеціальності «Фізичні терапія, ерготерапія» до єдиного державного комплексного іспиту, зокрема його практичної складової. Рекомендовано студентам спеціальності 227 «Фізичні терапія, ерготерапія».
Keywords: суглобова дисфункція; порушення діяльності опорно-рухового апарату; 615.8:612.75-76:616.7