Географічне моделювання і прогнозування : програма нормативної навчальної дисципліни - Фесюк, Василь Олександрович; Fesiuk, Vasyl O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни „Географічне моделювання і прогнозування”, складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів напряму 6.04010401 Географія
Keywords: фізико-хімічний стан атмосфери; охорона природи