Методологія та програмування соціологічного дослідження - Онисько, Галина Дмитрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2024)
Даний вебліографічний список створено з метою допомоги у вивченні освітнього компонента «Методологія та програмування соціологічного дослідження», що викладається у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Список складається з бібліографічних описів вітчизняних документів і ресурсів, які представлені авторами та/або власниками ресурсів у вільному доступі (мережі інтернет) з можливістю використання в навчальних, наукових цілях. Обов’язковим елементом бібліографічного опису є покликання за яким можна перейти до ресурсу або документу.
Keywords: вебліографічний список; соціальні поведінкові науки; соціальні дослідження; методологія соціальних досліджень; 316-047.37:303.4(01)