Сучасна українська літературна мова: Вступ. Фонетика. Фонологія. Орфоепія. Графіка. Орфографія : роб. навч. прогр. для студ. - Мельник (Пасічник), Ірина Анатоліївна; Melnyk (Pasichnyk), I. A. (Волинський державний університет ім. Лесі Українки, 2005)
Навчально-методичне видання відображає дані про структуру курсу "Сучасна ураїнська літературна мова: Вступ. Фонетика. Фонологія. Графіка. Орфографія",планування лекційних, практичних, лабораторних занять та самостійної роботи студентів
Keywords: фонетика; фонологія; графіка; орфографія; phonetics; phonology; graphics; orthography