Особливості використання інтерактивних симуляцій у шкільній географічній освіті - Маковецька, Лариса Олексіївна; Кутецька, Вероніка Дмитрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Новітніми підходами до організації навчання у сучасній школі є застосування різноманітних інноваційних технологій, серед яких особливе місце займають інтерактивні симуляції
Keywords: освіта; географія; географічна освіта; інноваційні технології; інтерактивні симуляції; симуляція; 37.02