Роль хорового співу в музично-естетичному розвитку школярів - Кондисюк, Валентина (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Хорову діяльність ми розглядаємо, як специфічний вид художньої діяльності, яка виявляється у вокальному виконавстві, творчості. Хорова діяльність здійснюється школярами на уроках музичного мистецтва, в позаурочний час за умови участі в співацьких колективах.
Keywords: хоровий спів; музично-естетичний розвиток; школярі