Парадокси видавничої культури “книг художника” - Листвак, Галина Б.; Lystvak, Н. В. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто основні суперечності в практичному застосуванні концепції культури книги для незвичайних видань. Наведено приклади видозміни критеріїв видавничої культури при створенні та публікації “книг художника”. The basic contradictions in practical applying of concept of book culture to unusual publications are considered. The examples of modifying criteria of publishing culture through creation and publication of artist’s books are given.
Paradoxes of Publishing Culture of Artist’s Books
Keywords: “книга художника”; artist’s book; видавнича культура; publishing culture; мистецтво книги; book art; видання; edition; критерії; criteria