Англійська мова для підготовки до ЄВІ в магістратуру (English for EVI Preparation): силабус вибіркового освітнього компонента - Кирикилиця, Валентина Василівна; Троцюк, Аїда Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Силабус вибіркового освітнього компонента «Англійська мова для підготовки до ЄВІ в магістратуру» складено відповідно до Програми єдиного вступного іспиту з іноземних мов для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти. Дисципліна призначена для студентів ІV курсу факультету хімії, екології та фармації.
Курс «Англійська мова для підготовки до ЄВІ в магістратуру» створений з урахуванням Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти і зорієнтований на вивчення загальних відомостей з сучасної англійської мови та формування у студентів умінь та навичок практичного володіння англійською мовою на рівні В1-В2 (незалежний користувач).
Keywords: силабус; вибірковий освітній компонент; магістратура; англійська мова