Вербалізація парамовних і немовних засобів комунікації (на матеріалі німецької мови) - Застровська, Софія Олександрівна; Zastrovska, Sofia Olexandrivna (Київський національний лінгвістичний університет, 2011)
У даній статті виявляються та інтерпретуються вербалізовані парамовні та немовні засоби комунікації, виявляється інформативний внесок цих засобів у комунікативний процес. Автор прослідковує відображення ролі парамовних та немовних засобів у пареміях та крилатих виразах. The article highlights the verbalized paralinguistic and nonlinguistic means and their informative contribution to the process of communication. The author retraces reflection of the role of paralinguistic and nonlinguistic means in paremies and winged words.
Verbalization of the paralinguistic an nonlinguistic communication mens
Keywords: комунікація; парамовний засіб; немовний засіб; вербалізація; номінація; communication; paralinguistic means; nonlinguistic means; verbalization; nomination; 811.112.2:81-11