Український правопис : робоча навч. прогр. для студ. спец. «Українська мова і література» - Мельник, Ірина Анатоліївна; Громик, Юрій Васильович; Melnyk, I. A.; Hromyk, Yu. V. (Волинський державний університет ім. Лесі Українки, 2007)
Робоча навчальна програма з курсу „Український правопис” складена відповідно до програми з українського правопису для студентів спеціальності „Українська мова і література” філологічних факультетів університетів, затвердженої Міністерством освіти України, зі змінами, схваленими кафедрою української мови ВДУ, згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу, яка ґрунтується на поєднанні модульних технологій навчання та залікових освітніх одиниць (залікових кредитів).
Keywords: правопис; орфографія; пунктуація; словозміна