Дискурс народної сміхової культури: від Гоголя до сучасності - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Розглянуто творчість М. Гоголя та найновіші телевізійні програми крізь призму народної сміхової традиції. Рассмотрено творчество Н. Гоголя и новейшие телевизионные программы сквозь призму народной смеховой традиции. Is taken into consideration N. Gogol’s creative work and the newerest Tvprograms through the prisme of folk laughing tradition.
The discussion of folk laughing culture from Gogol to the modern life
Дискурс народной смеховой культуры: от Гоголя к современности
Keywords: сміх; творчість; амбівалентність; інтерпретація; свято; карнавал; видовище; laugh; creative work; embivalation; interpretation; holiday; carnival; sight spectacle; смех; творчество; амбивалентность; интерпретация; праздник; карнавал; зрелище