Державне право зарубіжних країн - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Робоча навчальна програма курсу містить тематичний план змістових модулів, орієнтований перелік питань до семінарських занять і підсумкового контролю, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, рекомендовану літературу й інтернет-ресурси
Keywords: конституційне право; правові системи зарубіжних країн; робоча програма