Лісовідновлення та лісорозведення - Маурер, Віктор Мельхіорович; Бровко, Федір Михайлович; Пінчук, Андрій Петрович; Кичилюк, Олександр Володимирович; Іванюк, Ігор Вікторович; Кайдик, Олександр Юрійович; Бобошко-Бардин, Ірина Миколаївна; Войтюк, Василь Петрович; Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Лісовська, Тетяна Павлівна; Андреєва, Валентина Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У методичних рекомендаціях приведено основні інформаційно-довідкові та нормативні матеріали для проведення розрахунків і прийняття необхідних інженерних рішень під час виконання лабораторних робіт, а також методичні поради стосовно опрацювання і оформлення окремих завдань розрахункової роботи.
Keywords: лісовідновлення; лісорозведення; лісові культури; схема змішування; схема розташування садивних місць; тип лісорослинних умов; категорія лісокультурної площі; тип лісових культур