Інтерактивні музейні технології: «Ніч музеїв» - Надольська, Валентина Василівна; Nadolska, Valentyna V. (Управління культури Волинської облдержадміністрації, 2015)
У статті висвітлено історію появи міжнародної акції "Ніч музеїв", її поширення на пострадянському просторі, в Україні зокрема.
Keywords: ніч музеїв; робота музеїв з відвідувачами; музей; інтерактивні музейні технології; міжнародна акція