Національний банк та грошово-кредитна політика: конспект лекцій - Матвійчук, Наталія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
В навчальному виданні викладено теоретичні та практичні засади функціонування НБУ як центрального банку України, його місця і ролі у проведенні грошово-кредитної політики, забезпечення стійкості національної валюти, стабільності банківської системи, оптимальної організації платіжної системи і динамічного розвитку економіки в умовах ринкових відносин
Рекомендовано студентам 5 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
Keywords: Національний банк; грошово-кредитна політика; 336.7(075.8)