Асистентська практика - Ніфака, Тетяна Павлівна; Nifaka, T.P. (Східноєвропейський національний університет ім.Лесі Українки, 2012)
Асистентська практика: робоча навчальна програма. Метою програми є удосконалення комунікативної і професійної компетенції студентів-магістрів. Їх готовність до практики (знання, вміння), а також функції викладача визначені. Подається структура кредиту (пасивна практика, активна практика, підсумки). Три тематичних модуля, з детальним змістом кожного, забезпечують ефективне керівництво і проходження асистентської практики. Тематичні плани самостійної та індивідуальної роботи студентів складені. Чіткі критерії поточного і підсумкового контролю сприяють об'єктивному оцінюванню результатів практики. The curriculum is aimed at improving the students communicative and professional competence. The level of students` proficiency ( knowledge, skills) and the teacher roles are defined. The structure of the credit ( passive practice, active practice and summary ) is given. Three thematic modules with their detailed contents provide the effective supervision and conducting of the practice. The thematic plans of independent and individual learning are outlined. The determined criteria for formative and summative evaluation secure the objective assessment of the students results.
Assistant Practice
Keywords: асистентська практика; assistant practice; програма; curriculum; модуль; module; функції викладача; teacher roles; оцінювання; assessment